FK Pardubice
A tým

Dresy z derby půjdou do dražby, výtěžek poputuje na charitu!

Skvělá zpráva jak pro naše fanoušky, tak pro sběratele zajímavých fotbalových artefaktů. V neděli proti Hradci Králové nenastoupíme v tradičních červené, ale dáme prostor speciálním dresům, které po utkání poputují do aukce na serveru sportovniaukce.cz. Výtěžek z této akce klub poskytne pro charitativní účely.

Východočeské derby je pokaždé výjimečný zápas a ten nedělní se FK Pardubice rozhodl zpestřit aktivitou, která fanoušky upoutá na první pohled. Až v neděli kapitán povede domácí hráče na hřiště, uvidí fanoušci na vlastní oči poprvé speciální dresy, ve kterých naši hráči vyběhnou k důležitému utkání.

Dresy budou jako obvykle od španělského výrobce, firmy Joma, ale tentokrát půjde o modro-červenou kombinaci. K nim navléknou hráči bílé trenýrky a premiérově tak nastoupí k utkání ve třech barvách, kterými se pyšní klubové logo.

Následně bude celá sada dresů na začátku příštího týdne nabídnutá fanouškům v dražbě, která proběhne na aukčním serveru sportovniaukce.cz. Stejně jako minulá úspěšná aukce, která proběhla na jaře loňského roku po utkání na Slavii, půjde výtěžek z té aktuální na dobročinné účely.

A tentokrát poputují získané prostředky na konkrétní projekt. Základní škola a Praktické škola Svítání se snaží získat prostředky na nákup nového školního autobusu (informace zde), který potřebuje pro svoz žáků s hendikepem z širokého okolí Pardubic. Náš fotbalový klub se snahu této vzdělávací instituce snaží podpořit a uvedená aukce zápasových dresů je jedním z kroků.

Přijďte na nedělní zápas fandit našim hráčům a neváhejte se zúčastnit aukce dresů. O jejím zahájení vás budeme v pondělí informovat na klubových sociálních sítích.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek