FK Pardubice
A tým

Vstupenky na repre, kdy a jak je můžete zakoupit?

V pátek 17. listopadu 2023 se na pardubický trávník vrátí reprezentační fotbal, když se v CFIG Areně utkají týmy Česka a Polska v kategorii U20. Již byl zahájen prodej vstupenek a protože majitelé „permic“ na utkání FK Pardubice mají na tento souboj vstup zdarma, přinášíme informace jak slev uplatnit.

Utkání Česko – Polsko reprezentací U20 se odehraje na pardubickém trávníku v pátek 17. listopadu 2023 s časem výkopu v 17:30 hodin. Vstupenky s jednotnou cenou 100 Kč jsou v prodeji prostřednictvím webu Ticketportal, který je ticketingovým partnerem FAČR. Organizované skupiny mládežnických týmů mají slevu na vstupenky 50%, kluby budou osloveny prostřednictvím mailu od OFS a KFS, případně lze informace získat na mailu info@fkpardubice.cz.

PRODEJ VSTUPENEK PROBÍHÁ ONLINE ZDE

Jsi majitel permanentky? Jak uplatnit 100% slevu?

Majitelům permanentních vstupenek jsme slíbili vstup na reprezentační utkání zdarma a slib pochopitelně platí. Jak tedy postupovat? Stačí vybrat vstupenky a zvolit slevu. Tam je třeba zadat ID permanentky a svou vstupenku máte zdarma. Těšíme se na vás v CFIG Areně!


Autor článku: Redakce

Sdílet článek