FK Pardubice
A tým

Nedělní utkání se Spartou se hrát bude

Očekávané utkání proti pražské Spartě se i přes komplikace s počasím hrát bude. Klub se aktivně postavil k nepřízni počasí, v sobotu byl sníh z hrací plochy ručně bezezbytku odklizen a stejně se naložilo i s noční sněhovou nadílkou. V kombinaci s několikadenním vyhříváním trávníku nic nebrání tomu, aby se obě mužstva připravovala na duel, který má výkop stanovený na 15:00 hodin. Poslední slovo ale bude mít dle regulí soutěže hlavní rozhodčí před výkopem utkání.

"Na přípravě trávníku jsme pracovali celou sobotu a také od nedělního rána, podařilo se nám hrací plochu připravit tak, že se utkání může po konzultaci s LFA odehrát," vysvětluje sportovní ředitel FK Pardubice Vít Zavřel. "Šest hodin před výkopem začalo svítit sluníčko, to terénu také pomůže. Jsme připraveni, ale pochopitelně víme, že definitivně o výkopu musí rozhodnout před utkání jeho hlavní rozhodčí. Udělal jsme ale naprosté maximum a trávník vypadá s přihlédnutím k podmínkám velmi dobře."

V sobotu v v neděli dopoledne se na stav hrací plochy přišel podívat také vedoucí týmu pražské Sparty Miroslav Baranek, jeho tým je již od soboty v Pardubicích. Utkání FK Pardubice - AC Sparta Praha má výkop v 15:00 hodin, vstupenky jsou vyprodané, přímý přenos můžete sledovat na programu O2 TV Sport.


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Radek Klier

Sdílet článek