FK Pardubice
WU-15

Hodnocení podzimu starších žákyň

Po 12 odehraných kolech nám patří 7. místo 1. ligy starších žákyň Čechy, v okresním přeboru starších žáků sk. Holicko jsme na 8. místě.

První polovina soutěže byla výsledkově, ale hlavně herně, velmi slabá. Utkání s FC Hradec Králové a v Českých Budějovicích bylo doslova odfláknuté. Hlavní důvod vidíme v přechodu hráček ročníku 2010 na velké hřiště, a také některých hráček ročníku 2009, které v minulé sezóně neodehrály mnoho zápasů.

Ve druhé půlce docházelo ke zlepšení a přibývaly i body. Povedlo se nám odčinit ostudnou porážku v derby a v utkání s týmem z horní poloviny tabulky jsme remizovali. Přišla i vítězství s Braníkem a Teplicemi. Tyhle částečné úspěchy dodaly holkám sebevědomí a v domácím utkání s Duklou jsme se dostali na sedmé místo v tabulce. I v této povedené části jsme se přesvědčili, že bohužel na Spartu a Slávii to nestačí.

Proto se v zimní přípravě zaměříme samozřejmě na zlepšení kondice a zpevnění středu těla (zde bychom chtěli poděkovat našim fyzioterapeutkám za výbornou spolupráci). V herní části se zaměříme na rychlejší práci s míčem.

Zimní příprava bude probíhat třikrát týdně na umělé trávě v Ohrazenici. V první polovině února absolvujeme zimní soustředění v Jičíně, kde budeme trénovat dvoufázově. Pro zpestření přípravy absolvujeme i halový turnaj v Moravanech.

Přípravná utkání:

ne 28. ledna 2024 halový turnaj U15, Moravany

so 3. února 2024 14:30 Sparta Praha - FK PCE, hř. UMT Satalice

st - ne 7. - 11. 2. 2024 soustředění v Jičíně

ne 18. února 2024 14:30 Dukla Praha - FK PCE, hř. UMT Juliska

so 24. února 2024 12:00 FK PCE - Heršpice, hř. UMT Ohrazenice

První mistrovské utkání:

2. - 3. března 2024 13. kolo 1. ligy v Plzni

Autor článku: Josef Karabinoš

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek