FK Pardubice
A tým

Informace pro fanoušky před nedělním zápasem proti Slavii!

Hráče a fanoušky našeho klubu čeká v neděli odpoledne další utkání v nejvyšší soutěži, ve kterém se představíme v pražském Edenu. Tam je doma Slavia a podpora fanoušků bude v této bitvě důležitá. Pojďme se podívat na několik informací, které jsou pro naše fanoušky velmi důležité!

INFORMACE O UTKÁNÍ

  • Soupeři: SK Slavia Praha – FK Pardubice
  • Termín utkání: neděle 25. února 2024
  • Čas výkopu utkání: 15:00 hodin
  • Místo: Fortuna Arena

ZÁJEZD OFICIÁLNÍHO FANKLUBU PARDUBICKÁ 12

Již jsme informovali o tom, že fanklub Pardubická 12 organizuje autobusový výjezd fanoušků. Ti odjíždějí v 12:00 hodin ze známého místa, od kotviště lodi Arnošt. Všechny informace o tomto výjezdu, na který je potřeba se dopředu přihlásit, najdete na novém webu našeho fanklubu zde. Několik míst je ještě volných.

INDIVIDUÁLNÍ CESTA NA UTKÁNÍ

Do hlavního města funguje spolehlivá vlaková přeprava. Vzhledem k času výkopu utkání (15:00) se lze spolehlivě po jeho skončení vydat i směrem zpátky do Pardubic. Informace o vlakovém spojení vám nabídne web idos.cz. Pokud zvolíte individuální přepravu vozem, je jisté, že pojedete po dálnici D11. Pokud si cíl cesty budete vkládat do navigace, adresa zní: U Slavie 1540/2a.

Pozor: V okolí stadionu Slavie jsou omezené možnosti parkování. Variantou je podzemní parkoviště v přilehlém NC Eden, kde je k dispozici 963 parkovacích míst.

VSTUPENKY NA UTKÁNÍ PRO FANOUŠKY FKPCE

Pro fanoušky pardubického klubu je ve Fortuna Areně vyhrazený sektor 120, do něhož probíhá online předprodej vstupenek zde. Cena vstupenky je 260 Kč. Vstupenky do sektoru hostů budou v prodeji také v den utkání na pokladně č. 3 u vstupu do sektoru hostů a to od 13:30 hodin.

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD

Stejně jako při všech venkovních zápasech i nyní upozorňujeme fanoušky na nutnost dodržování Návštěvního řádu stadionu soupeře, který si online můžete přečíst zde. Veškeré informace o stadionu Slavie najdete pod tímto odkazem.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek