FK Pardubice
B-tým

O víkendu začíná jarní část sezóny pro náš B-tým!

V sobotu v 10:15 odstartuje jarní část pro pardubickou rezervu. Od 10:15 hodin se hráči okolo trenéra Pavla Němečka utkají v rámci ČFL – skupiny B na umělé trávě v Ohrazenicích s Mostem.

B-TÝM: FK Pardubice B - FK Baník Most-Souš

Jarní část třetí nejvyšší soutěže je tady! Pardubické „béčko“ se na úvod jara představí v domácím prostředí v Ohrazenicích, kam v sobotu dorazí FK Baník Most-Souš. Úvodní výkop je naplánován na 10:15 hodin. Hlavní trenér B-týmu Pavel Němeček si zimní přípravu svého týmu pochvaluje: „V přípravě bylo vidět, že se lepšíme v našem pokutovém území. Doufám, že to bude vidět i v jarní části ČFL.“

Most přezimoval na 3. místě tabulky ČFL – skupiny B, zatímco východočeši drží 13. příčku. Naši juniorku tedy nečeká vůbec snadný start do třetiligového jara. „Hráči už na podzim ukázali, že dokáží obstát proti jakémukoliv soupeři z třetí nejvyšší soutěže. Jen jsme bohužel některé duely nezvládli výsledkově,“ vysvětluje Němeček.

Vstupné jako tradičně 50,- Kč, zlevněné (děti do 15let, ženy, důchodci) 30,- Kč.

Zápas mezi FK Pardubice B a FK Baník Most-Souš se odehraje v sobotu od 10:15 hodin v Ohrazenicích, tak neváhej a přijď naše „béčko“ podpořit i ty!

ŽENY: FK Pardubice - 1. FC Slovácko

Utkání B-týmu není jediný důvod, proč by pardubičtí fanoušci měli v sobotu dorazit do Ohrazenic. Od 13:00 hodin zde totiž odehraje utkání ženský A-tým FK Pardubice. V pohárovém střetnutí vyzve rovněž prvoligový 1. FC Slovácko. Podaří se ženskému celku přejít do semifinále Poháru FAČR?

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek