FK Pardubice
B-tým

ZMĚNA: B-tým se v sobotu představí na Vinici!

Sobotní utkání pardubické rezervy proti FK Mladá Boleslav B se původně mělo odehrát na umělé trávě v Ohrazenicích. Díky vlídnému počasí se ale svěřenci trenéra Pavla Němečka utkají s mladoboleslavským „béčkem“ poprvé na jaře na Vinici. V předzápasovém preview jsme vyzpovídali útočníka Štěpána Miláčka.

Pardubickou rezervu čeká o víkendu druhý domácí zápas jarní části sezóny. A POZOR: hrát se bude na Stadionu Pod Vinicí! Utkání startuje v sobotu v 10:15 hodin.

Vstupné jako tradičně - 50 Kč, zlevněné - 30 Kč (děti do 15let, ženy, důchodci).

V zatím posledním utkání našeho „béčka“ hráči pod vedením trenéra Němečka body nevybojovali. Na půdě FK Jablonec B prohráli 1:2 a jedinou branku červenobílých vstřelil Štěpán Miláček: „Byl to pro nás důležitý zápas, který jsme výsledkově nezvládli. Hráli jsme kombinační fotbal, ale soupeř nás potrestal z našich chyb. Za gól jsem rád. Mrzí mě ale, že jsme si tento duel nechali utéct.“

V sobotu naši rezervu čeká první jarní zápas na přírodní trávě, a to na Vinici proti FK Mladá Boleslav B. „Na přírodní trávu se moc těším. Tréninků a zápasů na umělce už bylo dost, což je náročné i pro nohy. Věříme, že na Vinici urveme první tři jarní body,“ hlásí Miláček.

B-tým FKPCE musí zlepšit zejména obrannou činnost, když v letošní sezóně inkasoval ze 17 utkání už 34 branek. Toho si je vědom i 20letý útočník Němečkovy party: „Musíme zapracovat na defenzivě, na kterou doplácíme v zápasech proti zkušenějším týmům. Naopak těžit můžeme z naší dobré efektivity. V sobotu očekávám vyrovnaný duel. My máme mladý tým, což platí i o našem víkendovém soupeři. Oba týmy budou chtít hrát kombinačně. Věřím v tři body.“

B-tým bude v sobotu od 10:15 hodin potřebovat na stadionu Pod Vinicí podporu fanoušků. „S B-týmy hrajeme vždy hezké zápasy. Hlavně pro oko diváka. Často v těchto utkáních padá hodně gólů. My budeme mít v sobotním dopoledni motivaci ukázat, že jsme lepší a oslavit vítězství. Tímto chci naše fanoušky pozvat na Vinici, aby nám v sobotu přišli fandit,“ vyzývá Štěpán Miláček.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek