FK Pardubice
Ženy A

Brno je pro nás hratelný soupeř, věří Veronika Hýlová

I když to letmý pohled na tabulku nenapoví, pro pardubický ženský tým je sobotní utkání proti Lokomotivě Horní Heršpice Brno hodně důležité. Hraje se v sobotu od 17:00 hodin na „umělce“ v Ohrazenicích.

Pardubické ženy jsou v nejvyšší soutěži stále na posledním místě s nulovým ziskem. Ale nic není ztraceno, protože na základní část soutěže, do které zbývá odehrát tři kola, naváže nadstavba. A v ní se dá uhrát ještě spousta bodů, nicméně je žádoucí si bilanci ještě vylepšit, protože bodový zisk se nadstavby přenáší.

Naše hráčky začaly jarní část 1. ligy divokou prohrou 0:10 na trávníku pražské Sparty. „Musíme ten výsledek hodit za hlavu,“ vyzývá tým útočnice Veronika Hýlová. „Pro nás je teď nejdůležitější plně se soustředit na sobotní zápas s Lokomotivou.“ Souhlasí s tím, že je šance na bodový zisk. „Určitě, Brno je pro nás hratelný soupeř.“

Největším problémem je, že pardubický tým vstřelil od začátku sezóny pouhých 5 gólů, Hýlová se trefila dvakrát, z toho jednou právě proti brněnskému týmu. Na to by v sobotu v podvečer ráda navázala. „S holkama uděláme všechno proto, abychom naši špatnou střeleckou bilanci změnily,“ slibuje. „Cítíme možnost si v tabulce trochu polepšit. Doufáme, že se nám to povede.“

Pokud tedy máte v sobotu v podvečer volno, přijeďte se podívat na utkání našeho ženského týmu. Utkání 1. ligy žen FK Pardubice – Lokomotiva Horní Heršpice Brno se hraje v sobotu 16. března 2024 o 17:00 hodin na umělé trávě v Ohrazenicích. „Přijďte se podívat a fandit nám. Je to pro nás důležité utkání a čekám tvrdou bitvu z obou stran,“ vzkazuje Veronika Hýlová.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek