FK Pardubice
Ženy A

Věřím, že budeme úspěšné, říká před důležitou sobotní bitvou Simona Novotná

Bitva o šest bodů! Tak se dá stručně vystihnout sobotní utkání, které stojí před naším ženským týmem, který v sobotu v 17:00 hodin hostí v Ohrazenicích hráčky Baníku Ostrava. Ty jsou v tabulce o jednu pozici výš a před blížící se nadstavbou půjde o důležitý duel. Ví to i zkušená záložnice Simona Novotná, se kterou jsme i o utkání povídali.

V sobotu hostíte ostravský Baník, uvědomujete si všechny jak je to důležitý zápas?

Ano, všechny si moc dobře uvědomujeme, jaký nás v sobotu čeká zápas a co je ve hře. Bude důležité, abychom všechny podaly co nejlepší výkon a vstřelily nějaké góly.

Motivuje vás také remíza v minulém týdnu s Brnem?

Remíza s Brnem nás nabudila a je důležité, že máme konečně první bod. Ale myslím si, že minulý zápas jsme měly vyhrát a získat všechny 3 body. Remíza z takového zápasu pro nás byla málo.

Probíhala nějaká speciální příprava na Baník?

Každý týden se poctivě připravujeme ve víkendovém utkání. Baník je soupeř jako všichni ostatní, speciální příprava na tohoto konkrétního soupeře neprobíhala.

Na podzim jste Baníku 2:5 podlehly. Jaké si z toho zápasu nesete poučení?

Podzimní prohru budeme chtít Baníku určitě vrátit, proto se musíme z chyb z podzimního zápasu poučit. Potřebujeme hrát zodpovědně a každá z nás musí předvést co nejlepší výkon.

Kudy povede v sobotu od 17:00 cesta k úspěchu?

V sobotu nás určitě nečeká jednoduchý zápas a bude potřeba, abychom se vyvarovaly zbytečných chyb, musíme proměňovat šance, které si vytvoříme. Věřím, že budeme úspěšné a v sobotu vybojujeme první výhru.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Radek Klier

Sdílet článek