FK Pardubice
A tým

Vstupenky na Boleslav: je tady zajímavá slevová akce!

Nejbližším zápasem našeho A-týmu bude v neděli souboje ve Zlíně, ale myslíme i na domácí utkání proti Mladé Boleslavi, které nás čeká za týden. Připravili jsme pro vás slevovou akci, při které si naši fanoušci mohou do vybraných sektorů zakoupit druhou vstupenku za symbolickou korunu.

V tomto týdnu byl spuštěn prodej vstupenek na utkání proti FK Mladá Boleslav (neděle 21.4.2024, 15:00) a ten aktuálně probíhá pro všechny naše fanoušky bez omezení. Nicméně majitelé eFKaret pochopitelně mohou využít slevu, odpovídající úrovni klubové karty.

Je tady ale ještě jedna akce, kterou jsme při příležitosti posledního domácího utkání v základní části FORTUNA:LIGY pro naše příznivce připravili.

DVĚ VSTUPENKY NA CENU JEDNÉ

Utkání proti FK Mladá Boleslav je pro náš tým velmi důležité a proto přicházíme se speciální akcí, která má za úkol zajistit našim hráčům co největší podporu. Jde o zvýhodněné vstupné do vybraných sektorů, konkrétně do sektorů C6 a D4. Kupte si jednu vstupenku a druhou získáte za symbolickou 1 korunu! Jakým způsobem je možné tuto slevu uplatnit?

  • na vstupence, kterou si fanoušek zakoupí v online prostředí (viz obrázek níže), se bude nacházet unikátní kód, který lze uplatnit pro odemčení slevy pro další vstupenku v ceně 1 Kč
  • sektory vyhrazené pro tuto slevu jsou C6 a D4
  • akce není ničím limitována (věkem, počtem zakoupených vstupenek atd.)
  • tuto slevu lze uplatnit i při nákupu v Turistickém infocentru Pardubice na Třídě míru


VSTUPENKY: PARDUBICE - MLADÁ BOLESLAV ONLINE

CENY VSTUPENEK NA UTKÁNÍ PROTI FK MLADÁ BOLESLAV


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Radek Klier

Sdílet článek