FK Pardubice
U-13

Bronz z Poháru mládeže

V uplynulém víkendu jsme se v Kuřimi účastnili finálového turnaje Poháru mládeže. Po celý turnaj jsme předváděli velmi dobrou a odvážnou hru s kvalitou na míči, díky tomu jsme turnaj zakončili na třetím místě.

ZÁKLADNÍ SKUPINA

FK Pardubice - FK Teplice 0:1

FK Pardubice - 1.FC Slovácko 1:0

Branka: Svoboda Adam (Petr Daniel)

FK Pardubice - FC Tempo Praha 0:0

FK Pardubice - FC Vysočina Jihlava 1:0

Branka: Svoboda Adam (penalta)

FK Pardubice - FC Hradec Králové 1:0

Branka: Čížek Radek (Svoboda Adam)


ZLATÁ SKUPINA

FK Pardubice - SKH Slavia Kroměříž 0:1

FK Pardubice - SK Dynamo České Budějovice 3:1

Branky: Pávek Jakub (Petr Daniel), Pávek Jakub (Svoboda Adam), Kmoníček Matyáš (Pávek Jakub)

FK Pardubice - FK Jablonec 0:0

FK Pardubice - SK Plzeň Petřín 1:0

Branka: Kmoníček Matyáš

FK Pardubice - AC Sparta Praha 0:1

FK Pardubice - FC Baník Ostrava 1:0

Branka: Levai Jan (Kubeš Filip)


Sestava: Wawrzacz Lukáš, Chábera Jakub, Hruška Vít, Valach Lukáš, Valach Kamil, Pávek Jakub, Petr Daniel, Bohuněk Lukáš, Pospíšil Tobiáš, Žampach Jakub, Levai Jan, Kubeš Filip, Svoboda Adam, Čížek Radek, Kmoníček Matyáš


Hodnocení trenérů: Do turnaje jsme šli s tím, že jsme chtěli předvádět odvážný fotbal s kvalitou na míči. V základní skupině se nám herně velmi dařilo a ve všech zápasech jsme si dokázali vytvořit hned několik brankových příležitostí, bohužel spoustu z nich jsme nedokázali proměnit. Přesto jsme dokázali třikrát zaslouženě zvítězit a postoupit do zlaté skupiny. V předvedených výkonech jsme pokračovali i ve zlaté skupině, nejatraktivnější zápas jsme odehráli s Českými Budějovicemi, nutno podotknout, že to bylo i díky hře soupeře, který vysoko napadal, hrál odvážně a tak se střídaly šance na obou stranách, my jsme vstřelili tři hezké branky a díky tomu zvítězili. Turnaj vyvrcholil utkáním s Baníkem Ostrava, který jsme rozhodli až v samotném závěru. Ceníme si toho, že jsme se všemi soupeři byli velmi silní na míči, to byl jeden z důvodů proč jsme turnaj zakončili na hezkém třetím místě. Gratulujeme všem hráčům za předvedené kvalitní výkony a rodičům za fanouškovskou podporu a vytvořený servis.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek