FK Pardubice
A tým

Vstupenky na Zlín: Akce pro majitele eFKaret a permanentek

Skončila základní část FORTUNA:LIGY a stojíme před finální fází sezóny. Budeme bojovat ve skupině o záchranu a její program začíná v sobotu, kdy v CFIG Areně hostíme Zlín. Náš tým bude potřebovat maximální možnou podporu a prodej vstupenek začíná v pondělí. Pro majitele eFKaret jsme připravili pro toto utkání slevovou akci a výhodu nabízíme i pro permanentkáře, kteří mají své místo na tribuně pochopitelně garantované zdarma.

Prodej vstupenek na utkání FK Pardubice – FC Zlín (sobota 4. května 2024, 15:00, CFIG Arena) probíhá v prodejním systému Enigoo. Pokud vás zajímá program celé nadstavbové části, najdete informace zde.

Protože se utkání hraje již v sobotu (o programu nadstavby se rozhodlo po výsledcích 30. kola v neděli v podvečer), poběží předprodej v poněkud odlišném režimu. Začne v pondělí v 12:15 hodin jak v online prostoru, tak v Turistickém infocentru na Třídě míru a od zahájení prodeje si vstupenky mohou kupovat všichni fanoušci.

Přednostní právo nákupu pro majitele eFKaret nahrazujeme jiným zajímavým bonusem: držitelé eFKaret pro sezónu 2023/2024 mohou využít akci, při které si mohou vstupenky zakoupit s 50% slevou a to nejen pro sebe, ale například i pro své kamarády.

Držitelé permanentních vstupenek, mají pochopitelně nárok na své místo zdarma, tuto akci ale mohou využít tak, že mohou vzít na utkani kohokoliv s sebou a při nákupu této vstupenky uplatnit uvedenou slevu 50%.

Upozorňujeme, že akce platí do všech sektorů CFIG Areny, s výjimkou vstupenek VIP Premium.

Při nákupu, během něhož musíte zadat číslo eFKarty nebo permanentní vstupenky, stačí kliknout na odkaz „Odemknout slevu“ – poté vám bude umožněn nákup vstupenky za 50% ceny.

Věříme, že se v sobotu na tribuně sejdeme v co nejvyšším počtu, protože začíná velmi důležitá fáze fotbalové sezóny. Pro fanoušky připravujeme fanzónu s pestrým programem, o jehož složení vás budeme informovat v příštích dnech.

ONLINE PRODEJ VSTUPENEK NA UTKÁNÍ FK PARDUBICE – FC ZLÍN ZDE

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek