FK Pardubice
A tým

Co chystáme pro fanoušky před sezónou 2024/25?

I když v aktuální sezóně ještě není dobojováno, FK Pardubice se chystá na tu další. Pro naše fanoušky jsme připravili nástin několika informací, které je v souvislosti s novou sezónou jistě budou zajímat. Rozdělili jsme je do přehledných bodů, pojďte se na ně podívat.

eFKarta

Tento zajímavý a oblíbený produkt zachováme i pro příští sezónu. Jeho cena zůstává stejná (990 a 590 Kč) a aktuálně finalizujeme systém výhod pro jejich držitele. Zachováno bude dvouúrovňové členství a většina zajímavých bonusů. Prodej eFKaret na novou sezónu bude zahájen v pondělí 20. května 2024.

Slevy pro stávající držitele permanentních vstupenek

Klub vyslyšel přání fanoušků a přistupuje k výraznému zvýhodnění cen permanentních vstupenek pro jejich stávající vlastníky. Ceny budou odstupňované podle jednotlivých sektorů a jejich konkrétní výši zveřejníme v příštích dnech. Prozradíme, že toto zvýhodnění bude výrazné a prodej bude zahájen v pondělí 3. června.

Ceny pro nové majitele permanentních vstupenek 2024/2025

Ve stejný den, v pondělí 3. června 2024, začne předprodej také pro nové zájemce o permanentky. Od 3. června do 17. července bude cena výhodnější a rozhodně se tedy vyplatí s nákupem neotálet. Od 18. července bude možné pořídit si „permici“ jen za cenu standardní. Obě cenové varianty budou zveřejněny v příštích dnech.

Nové dresy

Do sezóny 2024/2025 vyběhnou naši hráči v nových dresech! Tradiční červená a bílá zůstává, ale ve spolupráci se značkou Joma jsme vytvořili design, který je speciálně připravený pro náš klub. Naše dresy tak budou unikátní a věříme, že se vám budou líbit! Jako v každé sezóně i v té příští budeme používat třetí sadu. Její barvu si ale necháme jako překvapení, dozvíte se ji v červenci.

Příprava

Tým se před novou sezónou sejde na konci června a plán herní přípravy se zatím tvoří. Nicméně již nyní z něj můžeme nabídnout jeden zajímavý přípravný zápas, který je již smluvně potvrzený. V sobotu 6. 7. 2024 nastoupíme od 16:00 hodin na hřišti bavorského 1. FC Baiersdorf proti účastníkovi 2. bundesligy SpVgg Greuther Fürth

Tým pro novou sezónu

Nikoho nepřekvapí, že sportovní úsek aktuálně pracuje na posílení týmu pro novou sezónu. V tomto bodě jistě naši fanoušci pochopí, že je brzy na konkrétní jména a veškeré informace budeme zveřejňovat postupně ve chvílích, kdy budou oficiálně potvrzené.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Matyáš Novák

Sdílet článek