FK Pardubice
A tým

Ladislav Krobot: Musíme se rychle oklepat a v neděli hrát mnohem lépe!

PREWIEV | První mečbol nevyšel. Pardubický celek v Jablonci prohrál, a nestvrdil tak definitivně záchranu nejvyšší soutěže. Druhý pokus budou mít hráči okolo Radoslava Kováče už tuto neděli, kdy do Pardubic přijede MFK Karviná. S útočníkem Ladislavem Krobotem jsme si o příštím domácím utkání červenobílých povídali v předzápasovém preview.

Svěřenci trenéra Kováče nezvládli zápas v Jablonci, kde prohráli 0:3. Ladislav Krobot ale věří, že to na tým bude pozitivní vliv: „Myslím si, že nám prohra v Jablonci může spíš pomoci. Řekli jsme si, že to takhle nejde. Naštěstí hrajeme další zápas už tento víkend. Musíme se z toho rychle oklepat a využít toho, že nás brzo čeká další utkání.“

Utkání na severu Čech ještě v poločase nevypadalo pro Pardubáky nijak špatně. Všechny tři góly inkasovala Kováčova parta až ve druhém poločase. „V utkání na půdě FK Jablonec jsme propadli v koncovce. Celkové pojetí hry nebylo dobré. Přišlo mi, že jsme měli hodně laciných ztrát. Když jsme dostali gól na 1:0, otevřeli jsme hru, z čehož pramenily další chyby,“ vysvětluje 23letý útočník FKPCE.

Už tuto neděli si budou moci Východočeši spravit chuť a vrátit se na vítěznou vlnu. Do CFIG Areny totiž přicestují hráči Karviné. „V neděli budeme chtít vyhrát. Žádná hra na remízu z naší strany nepřipadá v úvahu. Už kvůli našim fanouškům. Kdybychom potřetí v řadě vyhráli v domácím prostředí, aspoň trochu bychom odčinili celou sezónu, ve které se nám doma nedařilo,“ uvědomuje si hráč, který s fotbalem začínal v Jeseníku.

Nejen fanoušci pardubického fotbalu, ale i samotní hráči věří, že o nadcházejícím víkendu budeme svědky posledního domácího duelu této sezóny. „Budeme se chtít prezentovat dobrým fotbalem. Budeme chtít dát hodně gólu a samozřejmě zvítězit. K tomu ale potřebujeme každého našeho fanouška. Doufáme, že to společně zvládneme a potom to všichni společně po utkání oslavíme,“ dodává Krobot.

Byl jsi na utkání proti Českým Budějovicím? Vstupenku na Karvinou máš zdarma!

Pokud ještě nemáš lístek na utkání proti MFK Karviná - vstupenky stále v prodeji zde!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek