FK Pardubice
Esport

Vítězný vstup do e:Ligy, porazili jsme Teplice

V neděli 4. prosince naše FIFA divize odehrála první zápas v letošním ročníku e:Ligy. V prvním kole měla naše dvojice JamesBony – Miki za soupeře FK Teplice a v žádném případě nedošlo k podcenění soupeře. S celkovým skóre 3:1 na zápasy získali naši hráči první body do ligové tabulky.

Vítězství v jednotlivých zápasech se ale nerodila jednoduše. V prvních dvou museli oba naši hráči dotahovat otáčet nepříznivý stav. To samé platilo i pro třetí zápas, kde JamesBony prohrával 0:1, ale v druhém poločase zabral a dotáhl zápas do vítězného konce 3:1. V posledním zápase pak Miki těsně nestačil na teplického soupeře, prohra ale neměla vliv na výhru pardubického týmu. V premiéře letošní e:Ligy tak Pardubice porazili Teplice 3:1.

„Jsem moc rád, že do nového ligového ročníku vstupujeme výhrou,“ říká Jakub „JamesBony“ Němec po zápase. „Bylo velmi důležité, že se nám podařilo otočit nepříznivý průběžný výsledek v prvních dvou zápasech. Při vedení 2:0 na zápasy už jsem věřil, že zápas dotáhneme do vítězného konce, což se podařilo.“

Jeho kolega Mates „Miki“ Mikan pak dodává. „Do prvního kola jsme chtěli s Bonym vstoupit hlavně bodově, což se nám povedlo, navíc jsme brali všechny tři, takže krásný start do nového ročníku e:Ligy!“ říká k úvodnímu duelu proti Severočechům.

V úterý pokračuje e:Liga 2. kolem, ve kterém se postavíme soupeřům z plzeňské Viktorky. Zápas opět budete moci sledovat od 17:00 hod. na streamu našeho ambasadora Caabika. „Čeká nás těžký zápas proti jednomu z favoritů soutěže, takže budeme rádi, když nás dorazíte podpořit na stream,“ vzkazuje fanouškům JamesBony.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek