FK Pardubice
Esport

Přijďte v sobotu do první gaming zóny nové sezóny!

I v nové sezóně se můžete v rámci zápasového programu při domácích utkáních FK Pardubice ve FORTUNA:LIZE těšit na gaming zónu, ve které můžete zahrát FIFU s členy našeho esport týmu. Ta další na vás čeká již tuto sobotu, kdy Pardubáci hostí FK Jablonec a pokud si chcete zahrát FIFU, můžete se těšit na známé tváře: JamesBonyho, Mikiho a Caabika.

Poslední gaming zónu proběhla v minulé sezóně a ta sobotní, která je před námi, bude zcela odlišná. Díky novému partnerovi FK Pardubice esport si budete moci posedět v pohodlných herních židlích od Marva Gaming, tento partner také vybavil zónu herními stoly.

Herní požitek pak vykreslí herní 144 hz monitory Philips Momentum s úhlopříčkou 32”. Na co se můžete v těšit? Asi tím největším lákadlem budou samotné konzole Playstation, na kterých ve FIFĚ 23 můžete vyzvat zástupce našeho esport týmu JamesBonyho, jeho nového spoluhráče Mikiho nebo oblíbeného streamera a youtubera Caabika. Pro ty, kteří vyzvou naše esport hráče a budou úspěšní, budou připravené zajímavé odměny od FK Pardubic a Marvo Gaming.


Gaming zóna bude pro vás připravena pod hlavní tribunu před sektorem A4 od 15.00 hod., kdy se areál stadionu v Ďolíčku otevírá, až do začátku utkání. V zóně se ale můžete stavit také během poločasové přestávky. Budeme se na vás těšit.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek