FK Pardubice
A tým

Skvělý výkon fanoušků: CFIG Arena má průměrnou obsazenost 95,8%!

I když ještě není dobojováno, chceme poděkovat všem našim fanouškům, kteří v průběhu jarní části sezóny navštěvovali naše domácí zápasy! Průměrná návštěvnost CFIG Areny totiž dosahuje skvělých čísel a věříme, že stejné to bude i při středečním utkání proti Jablonci!

Navštěvoval jsi naše domácí utkání v CFIG Areně? Pak naše poděkování patří i tobě. Dosud si na 8 zápasů hraných po návratu domů do Pardubic našlo cestu 35.407 fanoušků, což je skvělé číslo. Jak vysoká je to obsazenost naznačuje titulek i grafika článku: fantastických 95,8%! Několikrát byly tribuny zcela vyprodané a to včetně zápasů, při kterých panovalo ještě zimní počasí.

Víme, že náš stadion není největší, nejkrásnější, a provozně si s sebou nese řadu neduhů. Ale klub ve spolupráci s dalšími subjekty průběžně pracuje na tom, aby se především komfort pro fanoušky zvedal.

Děkujeme všem našim příznivcům za to, že nám drží palce a věříme, že se v co nejvyšším počtu setkáme i ve středu, kdy do CFIG Areny přijede FK Jablonec. Hraje se od 19:00 hodin, vstupenky jsou v prodeji zde, a společně si přejeme, aby body tentokrát zůstaly doma.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek