FK Pardubice
A tým

Ondřej Kukučka přichází na hostování z pražské Sparty

Již několik dnů se s pardubickým týmem připravuje hráč pražské Sparty Ondřej Kukučka. Dnes byly dotaženy všechny formality a mladý obránce bude v této sezóně oblékat pardubický dres formou hostování.

Ondřej Kukučka přišel do Pardubic na roční hostování z pražské Sparty. Pro fanoušky, kteří jeho jméno tolik neznají se odchovanec FC Hlučín představil v následujících větách: „Jsem mladý fotbalista, který má za sebou zkušenosti z Baníku Ostrava i pražské Sparty. Hraju na postu středního obránce. Myslím, že jsem dobře rychlostně vybavený. Také se snažím v zápasech dobře komunikovat a organizovat hru.“

19letý obránce se těší mimo jiné i na pardubické fanoušky, což nezapomněl zmínit v našem rozhovoru. „Když se řekne Pardubice, vybaví se mi mladý tým, který se snaží hrát krásný fotbal. Nemůžu zapomenout na skvělé fanoušky, kteří podporují svůj tým na novém a nádherném stadionu,“ říká Kukučka.

V Pardubicích potkává hráč, který dříve působil třeba v MFK Vítkovice, hned několik známých tváří ze svých předchozích fotbalových štací. „Z dřívějšího působení v Baníku jsem se už před mým příchodem znal s Viktorem Budinským. Znal jsem se ale i s Vojtou Patrákem ze Sparty, i s kluky, proti kterým jsem hrál ve druhé lize – Denis Halinský, Tonda Kinský a další. V týmu se ale bavím se všemi, kabina mi opravdu sedla“ ujišťuje Ondřej Kukučka.

O tom, jaké jsou jeho ambice v pardubickém, má sympatický stoper jasno: „Přeji si, abychom v sezóně nasbírali co nejvíce bodů a vyhrávali. Chceme se prezentovat kvalitním fotbalem. Já osobně se chci v Pardubicích i nadále rozvíjet a zlepšovat své herní dovednosti.“

Ondro, ať se ti v pardubickém dresu daří!

Autor článku: Redakce

Sdílet článek