FK Pardubice
A tým

Na Vlašim se těším, v jejím dresu jsem odehrál úspěšný půlrok, říká Marek Icha

Pardubický tým čeká v sobotu od 13:00 hodin druhé vystoupení v Tipsport lize. Soupeřem našich hráčů bude druholigová Vlašim a v tomto středočeském klubu strávil důležitou část své kariéry pardubický Marek Icha.

Po bezgólové remíze proti Bohemians čeká na pardubické hráče druholigový soupeř a Východočeši do něj půjdou jako favorité. FC Sellier&Bellot Vlašim se po podzimu pohybuje ve středu tabulky a fanoušci, kteří na sobotní zápas do areálu v Horních Počernicích přijdou, uvidí zajímavé měření sil.

„Na sobotní zápas se určitě těším, souboje s Vlašimí mají velkou kvalitu,“ popisuje Marek Icha, který na jaře 2022 oblékal modrobílé barvy středočeského klubu. „Na angažmá ve Vlašimi rád vzpomínám, strávil jsem tam super půlrok, během kterého jsme se dostali do baráže o postup do ligy a hráli skvělý fotbal.“ připomíná jednu část své kariéry.

Marek Icha, který je v Pardubicích na hostování z pražské Slavie, příliš bývalých spoluhráčů při sobotním utkání v dresu soupeře nepozná. „Hodně se tam kádr změnil, takže moc kluků, se kterými jsem hrával, již v týmu není. Ale co vím, je v týmu brankář Matyáš Vágner,“ vysvětluje Icha.

Sobotní souboj se hraje od 13:00 hodin, pořadatelé Tipsport ligy stanovili vstupné na výši 50 korun. Utkání vysílá TV Tipsport.

Autor článku: Radek Klier

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek