FK Pardubice
A tým

Prodej permanentek probíhá, stávající držitele čekají výrazné slevy

Prvoligová příslušnost byla zachována a pardubický klub se již naplno chystá na nadcházející sezónu 2024/2025! Jedním z prvních kroků je zveřejnění cen permanentních vstupenek na příští sezónu a klub zde vyslyšel názory fanoušků. Na držitele permanentek z aktuálního ligového ročníku čeká výrazné zvýhodnění cen.

Na úvod se sluší připomenout, že v minulých dnech byl zahájen prodej klubových eFKaret, které se v průběhu času staly velmi oblíbeným produktem a jejichž vlastnictví vám může mj. zlevnit permanentní vstupenku na novou sezónu.


NÁKUP PERMIC ZDE


Protože téma nákupu permanentních vstupenek je velmi obsáhlé, pojďme si ho rozdělit do několika bloků.

Co si s permanentní vstupenkou pořizujete:

  • Stálé místo v CFIG Areně na všechna domácí utkání FK Pardubice v 1. fotbalové lize
  • Volný vstup na utkání mládežnických reprezentací U15 - U20 (budou-li se v CFIG Aréně pořádat)
  • Vstup na domácí utkání FK Pardubice v MOL cupu
  • Možnost získat "Mystery box" s dárkem a případně dalším skvělým bonusem - více informací zde
  • Vstup zdarma na všechna utkání B-týmu a ženského A-týmu
  • Jedinečné zážitky na našem stadionu ve společnosti dalších fanoušků
  • Možnost pracovat se svojí permanentkou v naší mobilní aplikaci (přenechat místo přátelům, přeprodat vstupenku apod.)

Prodej bude probíhat v několika časových pásmech, některá budou probíhat souběžně:

Co jednotlivá pásma znamenají?

NEJVĚRNĚJŠÍ - Je určené pro držitele permanentních vstupenek ze sezóny 2023/2024 a prodej v tomto režimu bude probíhat od 3. června 2024 do 24. června 2024 přesně do 10:15. Fanoušci mají v uvedeném termínu garantované zachování svého místa na tribuně a také nejvýraznější slevy na nákup permanentních vstupenek. Proti standardním cenám jsme aplikovali výrazné slevy právě pro tento segment fanoušků jako bonus za věrnost. Výše slevy je rozdílná podle kategorie vstupenek, konkrétní cenu najdete ve sloupci "Ceny se slevou".

VĚRNÍ - Tento režim je určený pro fanoušky, kteří nevlastní permanentní vstupenku z končící sezóny, ale chtěli by si ji pořídit na sezónu 2024/2025 se zajímavou slevou a nenechají nákup na poslední chvíli. Prodej VĚRNÍ začíná také 3. června 2024 a potrvá do 18. července 2024 včetně. Ceníme si příznivců, kteří se na prodej pemanentek těší a nechtějí ho odkládat. Pro ně nabízíme nepřehlédnutelné slevy, opět stupňované podle konkrétních sektorů.

STANDARD - Ceny v režimu STANDARD jsou určeny pro fanoušky, kteří nechají nákup na poslední chvíli. I když je v tuto chvíli nebude čekat sleva, budou ji moci v plné šíři uplatnit před další sezónou!

Slevy pro majitele eFKaret na nákup permanentní vstupenky

Stejně jako v minulé sezóně mají majitelé eFKaret (více informací zde) nárok uplatnit při nákupu permanentní vstupenky ve všech vlnách slevu 10% (eFKarta PLUS) nebo 5% (eFKarta STANDARD).

Slevy na nákup permanentek ve výši 40% ze základní ceny mohou uplatnit:

  • děti do 12 let
  • senioři nad 70 let
  • držitelé průkazů ZTP a ZTP/P

Dárek pro majitele permanentek

Speciálním dárkem pro držitele bude Mystery box. Více informací o něm najdete v tomto článku.

Poznámky:

* Uvedené ceny za permanentní vstupenky jsou za její elektronickou verzi (její majitel obdrží v příloze mailu voucher). Klub FK PCE chce i v příštím období podporovat práci fanoušků s klubovou aplikací. V ní je možné využít všech výhod, které nabízí – jak uvádíme v našem článku. Pamatujeme ale i na fanoušky, kteří budou chtít vlastnit plastovou "Permici": tato možnost jim bude uchována za příplatek 290 Kč (balné + poštovné + výroba plastové karty, která bude doručena poštou). Cílem této změny je mj. chovat se zodpovědně k přírodě a neprodukovat výrobky, které jsou neekologické.

* Do sektorů C3 a C4 nově není možné zakupovat zlevněné vstupenky (výjimku tvoří majitelé eFKaret, u těch jsou slevy v platnosti). POZOR, majitelům zlevněných vstupenek do sektorů C3 a C4 ze sezóny 2023/2024 jejich právo zůstává, slevu si mohou aktivovat na bezplatné zákaznické lince Enigoo 461 049 232.

* Permanentní vstupenku je možné si nahrát do aplikace, případně je možné si vytisknout voucher, který dorazí jejímu držiteli do mailu. Je možné ho ve vytištěné podobě používat celou sezónu, další alternativou je již zmíněná možnost objednat si za příplatek platovou kartičku.

* V případě zájmu o změnu místa své permice kontaktujte zákaznickou linku Enigoo 461 049 232


ROZDĚLENÍ SEKTORŮ V CFIG ARENĚ

Ceny vstupenek na jednotlivá utkání v 1. lize

Klub FK Pardubice bude v sezóně prodávat jednotlivé vstupenky na prvoligová utkání ve dvou cenových pásmech: na běžná utkání a na utkání v kategorii TOP (jde o utkání proti Spartě, Slavii, Hradci Králové a Baníku Ostrava). V obou pásmech se vstupenky prodávají prostřednictvím tzv. dynamického ticketingu.

Dynamický ticketing v sezóně 2024/2025:

  • základní cena vstupenek (v tabulce) platí vždy do 23:59 hodin dne předcházejícího utkání
  • od 00:00 hodin hracího dne se cena o 50 Kč zvyšuje
  • připomínáme, že pro majitele eFKaret je až do zahájení utkání cena vstupenek garantovaná v cenovém 1. pásmu


Autor článku: Redakce

Sdílet článek